Skip to content

Succéhelg för ungdomslagen - idel segrar

21 november 2016

Det blev en lyckad helg för Katrineholm Bandys ungdomslag. Såväl P14 som P16 och P18 gick vinnande ur sina respektive matcher.

P18: Den gångna bandyhelgen var tänkt att inledas i Norrtälje under fredagskvällen för P18 i Pojkallsvenskan mellersta, men på grund av isproblem blev det istället spel i Sollentuna. Matchflytten tycks dock inte ha haft någon negativ inverkan på gästerna som bärgade säsongens första seger efter 2-6 mot Helenelund/SIF Norrtelje.

Katrineholm tog ledningen redan i den 2:a matchminten genom Alvin Samuelsson och samme grabb gjorde även 1-2 drygt tio minuter senare. KB var sedan på väg att glida ifrån när Joel Rydergren satte 1-3 i den 30:e minuten, men hemmalaget klamrade sig fast och reducerade till 2-3 innan paus.

I den andra halvleken kunde dock KB tillslut dra ifrån och avgöra matchen. William Tolbäcken satte 2-4 redan innan en minut hade gått av den andra halvleken och därefter kunde Alvin Samuelsson fullborda sitt hat-trick och Lucas Palm komplettera sina tre målgivande passningar med ett mål, vilket ledde till slutresultatet 2-6.

P14: Under lördagen blev det en smakstart på seriespelet för Katrineholm Bandy P14 med hemmaseger 7-2 (4-0) i premiären mot Borgia. Ett stabil kollektiv med stark defensiv från samtliga spelare gav en stor trygghet i försvarsspelet och la grunden till ett vasst anfallsspel som resulterade i flertalet vassa målchanser.

Målskyttar: Theo Andersson (3), Gustaf Doktare (2), Olle Ekholm (2)

Passningspoäng: Theo Andersson, Gustaf Doktare, Lukas Sundström

P16: Även P16 började säsongen på bästa sätt. Under söndagen levererade laget en övertygande insats med mycket spelglädje och bra defensiv  och besegrade Örebro SK hemma på Backavallen med 9-0 (4-0).

Målskyttar: Joel Rydegren (3), Måns Carpman (2), Oscar Jepsen (2), Olle Ekholm, William Frisö.

Passningspoäng: Pontus Ekström (2), Theo Andersson, Måns Carpman, Leo Grann, Pontus Nagy.

Kommande helg tar P18 emot Tillberga hemma på Backavallen under fredagskvällen, avslag 20.00, medan P14 gästar Åtvidaberg under lördagen och P16 gästar Borgia under söndagen.