Skip to content

KLART: Jesper Ekström tillbaka i KB

1 maj 2017

Katrineholm Bandy har gjort klart med en andra stjärnvärvning inför säsongen 2017/18. Detta då mittfältaren Jesper Ekström återvänder till klubben efter ett år i Örebro SK.

Det blev bara en säsong i gul tröja för den 23-årige mittfältaren Jesper Ekström. Nu står det klart att den tidigare lagkaptenen lämnar Örebro SK och återvänder till moderklubben Katrineholm Bandy. Kontraktet är skrivet över tre år och målsättningen är att vara med och ta klubben tillbaka till Allsvenskan.

– Det känns riktigt kul att vara tillbaka! Jag ser fram emot den kommande säsongen med glädje. Det ska bli riktigt kul, säger "Jeppe".

Hur har tankarna gått runt beslutet att flytta hem?

– Fram och tillbaka, men jag tycker att det ska bli riktigt kul att försöka bidra till den här satsningen och försöka ta oss tillbaka. Det är det vi ska ha som mål och det är det vi ska göra.

Även klubbens sportsligt ansvarige, Nichlas Lindén, är nöjd över att ha landat värvningen av Jesper Ekström.

– Det känns jättebra att "Jeppe" kommer hem igen och att han vill vara med på den här satsningen som vi gör. Jag tycker att det är en väldigt stor pusselbit som faller på plats med hans kunskap, hans erfarenhet. Jag tror att det här kommer att bli väldigt bra med honom som en pådrivare och en pappa i laget, säger Lindén.

Vi välkomnar Jesper Ekström tillbaka på rätt sida länsgränsen! Se hela intervjun med honom i spelaren ovanför artikeln och hela intervjun med Nichlas Lindén i spelaren nedan. #VISKATILLBAKA!