Skip to content

KLART: Katrineholm Bandy värvar Forsman

19 juni 2017

Katrineholm Bandy har gjort klart med årets tredje stjärnvärvning inför säsongen 2017/18. Detta i form av 29-årige Tobias Forsman.

Efter värvningarna av hemvändande Niklas "Messi" Eriksson och Jesper Ekström så står det nu klart att en tredje spelare återvänder till klubben. Det är 29-årige Tobias Forsman som bestämt sig för att snöra på sig skridskorna igen efter att, på grund av det civila jobbet, ha tvingats vara borta från bandyn i några år. Tobias har tidigare i karriären bland annat spelat A-lagsbandy med Värmbol och i "Team Katrineholm Bandy".

– "Tobbe" har ju varit flitig och har varit med och tränat här under våren. Han har varit sugen på att vara med och spela och har väl sina största kvaliteter i defensiven. Ganska stor och fysisk, så vi hoppas ha stor nytta av honom som defensiv mittfältare eller försvarare, säger Jonas Åkerström, ny sportsligt ansvarig i styrelsen sedan några veckor tillbaka.

Tobias själv konstaterar att han längtat tillbaka till bandyn under de år han inte haft möjlighet att spela och att han nu är sugen på att visa vad han verkligen kan.

– Jag har alltid velat tillbaka. Det är ju jobbet som har gjort att jag har varit borta från bandy i några år. Det har ju egentligen bara varit det, så det är jättekul att vara tillbaka nu och få köra igen, säger Tobias Forsman.

Vi välkomnar Tobias tillbaka till klubben! Hör mer om honom i intervjun ovanför artikeln samt i intervjun med Jonas Åkerström nedan.