Skip to content

KLART: Markus Hast redo för comeback

10 januari 2019

Katrineholm Bandy förstärker A-laget med klubbikonen och den tidigare lagkaptenen Markus Hast, 32, som plockar ned skridskorna från hyllan.

Inför avslutningen på säsongen står det nu klart att Katrineholm Bandy förstärker A-laget med en av klubbens bästa spelare genom tiderna, rutinerade Markus Hast, som tidigare både representerat klubben i Elitserien samt varit med och vunnit Allsvenskan. 32-åringen var senast en del av A-laget under säsongen 2016/17 och är nu klar för spel per omgående och för resten av säsongen.

Klubben välkomnar "Hasten" och hans ledaregenskaper, både på och utanför isen, hans starka defensiva kvaliteter på en position som back eller libero och hans rutin av att spela viktiga matcher, vilket varje allsvensk match kommer att vara för vår del.

Huruvida Markus kommer att spela redan i lördagens bortamöte med Boltic avgörs senare under torsdagskvällen och meddelas när vi presenterar matchtruppen här på sajten under fredagen. Då kommer ni dessutom att bjudas på en längre intervju med #5 inför comebacken.

Välkommen tillbaka, Markus Hast!