Skip to content

Information om förändringar i spelartruppen

15 januari 2019

Katrineholm Bandy vill härmed informera om två förändringar i spelartruppen inför avslutningen av säsongen.

Under tisdagen vill Katrineholm Bandy informera om två förändringar i A-lagstruppen inför den avslutande delen av Bandyallsvenskan.

 

Dels så tvingas vi meddela att målvaktslånet från IFK Motala, Hugo Lundqvist, är återkallad till Elitserieklubben. Detta då även de går in i ett viktig skede av säsongen i kampen om ett nytt Elitseriekontrakt. Vi vill tacka Hugo för mycket fina insatser under sin korta tid hos oss, önska honom stor lycka framöver och även tacka IFK Motala för ett bra samarbete.

 

Dessutom vill vi informera om att Niklas “Messi” Eriksson inte kommer att spela några matcher för klubben den här säsongen efter bortamötet med Ljusdals BK den 26:e januari. 27-åringen äskade redan inför säsongen, när kontraktet skulle förlängas, ledighet under februari och mars på grund av en planerad familjesemester. Något som klubben efter förhandlingar valde att tillmötesgå och bevilja. Vi vet alla att “Messi” är ett superproffs och han kommer givetvis att göra allt i sin makt för att hjälpa laget maximalt fram till sin avresa.

 

Trots dessa mindre roliga nyheter så kvarstår det faktum att laget har skaffat sig ett bra utgångsläge för att klara sig kvar i Bandyallsvenskan utan negativt kval. För att det ska gå vägen så behövs dock ert stöd på läktarna. Var med och bär fram laget till två blytunga segrar redan i helgen då IFK Kungälv och Gripen Trollhättan gästar Backavallen - håll utkik på sajten och på våra sociala medier för mer information inför matcherna.