Skip to content

KLART: Olofsson förlänger med KB

4 april 2019

Katrineholm Bandy har idag glädjen att meddela att en av A-lagets defensiva stöttepelare har bestämt sig för att spela vidare i klubben. Detta då Joakim Olofsson har skrivit på ett nytt tvåårskontrakt med klubben.

Den gångna säsongen blev något av en mardröm för Katrineholm Bandys 29-årige vänsterback Joakim Olofsson. Efter att ha haft problem med diverse skador tidigare under karriären så bröt han ett ben i vaden i bortamötet med Lidköpings AIK i slutet av november och resten av säsongen var förstörd.

Nu står det dock klart att benbrottet är läkt och att "Jocke" bestämt sig för att ta revansch. Under torsdagen blev det klart att veteranen, som var med i A-laget redan under Elitseriesäsongen 2009/10, skrivit på ett nytt tvåårskontrakt med klubben.

– Vi är väldigt glada över att Jocke har tagit sig tillbaka från skadeproblemen och att han är redo att köra på för fullt igen. Han är en av våra mest rutinerade spelare som leder genom sitt sätt att vara, med ett intelligent defensivt spel och med ett fantastiskt skott. Vi pratar verkligen om en stöttepelare för det här laget, säger sportchef Jonas Åkerström.

Katrineholm Bandys trupp i dagsläget:

Pontus Ekström
Joakim Olofsson
Olle Larsson
Niklas Eriksson
Emil Andersson
Lars Larsson
Victor Nilsson
Linus Bodeström
Henrik Karlsson
Lucas Palm
Oscar Jepsen
August Andersson-Rask
Jesper Ekström
Viktor Gogman

Fler nyheter rörande truppen kommer inom kort…