Skip to content

Klart: A-lagets genrep inställt

24 oktober 2019

Katrineholm Bandy tvingas dessvärre meddela att söndagens genrep mot seriekollegan Lidköpings AIK är inställt.

Katrineholm Bandys A-lag har haft en intensiv försäsong med många spelade matcher, men något genrep hemma på Backavallen blir det dessvärre inte. Detta då motståndarna, Lidköpings AIK, valde att boka en annan träningsmatch, i en inomhusarena, på grund av osäkerhet kring huruvida det skulle finnas is på Backavallen.

Med facit i hand, och som sedan länge utlovat av Katrineholms Kommun, finns det nu is på Backavallen, men trots detta så blir det alltså inget möte med LAIK under söndagen. Katrineholm Bandy har under de senaste dagarna aktivt sökt efter alternativa motståndare och matchtider, men på grund av den korta framförhållningen så har ett alternativ inte gått att lösa.

Istället fokuserar A-laget på att få en bra träningsvecka på stor bana i benen innan seriepremiären hemma mot IFK Kungälv den 2 november.