Skip to content

Beslutet: Planerade evenemang skjuts upp

19 mars 2020

Katrineholm Bandys styrelse har beslutat att skjuta upp ett antal planerade evenemang på grund av coronaviruset.

Katrineholm Bandys styrelse har löpande följt utvecklingen av coronaviruset (COVID-19) och tagit till sig direktiv från Regeringen, Folkhälsomyndigheten och Katrineholms Kommun. Under onsdagskvällen samlades styrelsen för ett ordinarie möte och en av punkterna på dagordningen var att bestämma hur föreningen ska hantera följande planerade aktiviteter:

  • Ungdomsavslutning i Duveholmsskolans aula 24/3

  • Ungdomsledaravslutning på Katrineholms Bowlingscenter 27/3

  • Bandygala på Commat 4/4

Styrelsen beslutade enhälligt att samtliga dessa aktiviteter skjuts upp på obestämd tid på grund av coronaviruset (COVID-19). Vi fortsätter att bevaka samhällsutveklingen och hoppas kunna återkomma med nya datum för aktiviterna.

Tills vidare hoppas vi att alla ni där ute mår bra och tar hand om er. Dra ert strå till stacken, var noggranna med handhygienen och undvik stora folksamlingar i möjligaste mån. Tillsammans ser vi även till att vi tar hand om våra äldre och andra människor som finns i riskgrupperna för viruset. Vi kan ta oss ur det här om alla hjälps åt!