Skip to content

Publikinformation inför genrepet mot LAIK

20 oktober 2020

Efter en häftig första helg i den nya arenan delger Katrineholm Bandy härmed publikinformation inför söndagens genrep för A-laget inför den allsvenska seriestarten.

På grund av rådande restriktioner så tvingas Katrineholm Bandy begränsa antalet åskådare på våra matcher till 50 personer och de arrangemang som främst drabbas under den här veckan är Svenska Cupen Ungdom och A-lagets genrep inför den allsvenska seriestarten mot Lidköpings AIK under söndagen. Nedan följer publikinformation inför de arrangemangen.

Svenska Cupen Ungdom fre-lör: Deltagande lag har erbjudits ett begränsat antal biljetter till föräldrar och vänner. Utöver dessa kommer arenan att hållas stängd för publik.

Katrineholm Bandy A - Lidköpings AIK söndag 16.00: I likhet med fredagens möte med IF Boltic har säsongskortsinnehavare möjlighet att reservera plats till matchen. Först till kvarn gäller. Intresseanmälan görs via mail till martin.gustafsson@kvbs.se varpå du får en bekräftelse på huruvida du fått plats eller ej. Att gå på matchen innebär ingen ytterligare kostnad utöver ditt säsongskort.

Vill du skaffa ett säsongskort för att stötta föreningen och samtidigt ge dig själv möjligheten att gå på match? Hör av dig till kansliet på 0150-121 30.