Skip to content

Medlemsnyhet: Ät gott hos Pappa Ninmari

12 november 2023

Nu kan du som medlem i Katrineholm Bandy unna dig riktigt god mat till riktigt bra priser hos våra arenagrannar Pappa Ninmari - både på plats och hemma i din egen soffa.

Katrineholm Bandy har inlett ett nytt samarbete med restaurangen Pappa Ninmari, bara ett utkast från Kronfågel Arena, och en stor del av det riktar sig till dig som medlem i föreningen. Från och med idag har du som medlem i Katrineholm Bandy två nya förmåner kopplade till ditt digitala medlemskort i Svenska Lag-appen. Dessa är följande:

- Bandymålet: Få en utvald hamburgare eller en utvald pizza plus valfri dryck för endast 199kr på plats på restaurangen på Vasavägen 55. Se detaljer i bilden ovan.

- 20 procent rabatt på all avhämtning av mat (gäller ej dryck): Som medlem i Katrineholm Bandy får du 20 procent rabatt på all mat & dryck du beställer för avhämtning hos Pappa Ninmari.

Ovanstående erbjudanden kan endast brukas av medlemmar i Katrineholm Bandy och mot uppvisande av giltigt digitalt medlemskort. Är du inte redan medlem? Bli det idag genom att klicka här >>

För att hitta ditt digitala medlemskort och samtidigt även se vilka andra medlemsförmåner och rabatter du kan nyttja - logga in i Svenska Lag-appen och klicka på de tre strecken uppe i hörnet för att därefter klicka på medlemskort.

Vid frågor rörande ditt medlemsskap eller ditt digitala medlemskort - kontakta info@kvbs.se.