Skip to content
Niklas Erikssons KB jagar revansch mot ÖSK under fredagskvällen.
FOTO: Tobias Sterner (arkiv)

Dags för Årets Bandyfest - "Det blir världens fest"

28 december 2023

Katrineholm Bandy ska avsluta 2023 med en riktig bandyfest på hemmaplan under fredagskvällen då Örebro SK gästar Kronfågel Arena.

Efter debaclet i Örebro på annandagen får Katrineholm Bandy en snabb chans till revansch under fredagskvällen då lagen möts igen i Kronfågel Arena. En match som ramas in av mängder av aktiviteter i och runt arenan samt fri entré för samtliga åskådare. En riktig bandyfest att vänta med andra ord.

– Det ska bli jätteroligt och jag så hoppas jag att vi slår deras publiksiffra från annandagen. Jag tror att vi kan ha mer än 600 personer här imorgon. Jag hoppas att det kommer mycket folk och att många tror på oss trots att vi fick storstryk senast. Vi ska göra allt vi kan för att ta två poäng, säger lagkapten Niklas "Messi" Eriksson.

– Det blir världens fest imorgon. Det är fri entré och det kommer att bli en jäkla fart på matchen. Jag hoppas att vi får bjuda till resultatmässigt också så tror jag att det kommer bli en jätterolig match, säger lagkapten Niklas "Messi" Eriksson.

Förlusten på annandagen är lagd till handlingarna och "Messi" har bilden klar för sig över vad laget behöver göra för att avsluta 2023 med en derbyseger.

– Det är klart att det är bra förhållanden både här och där, men jag tror att på hemmaplan ska vi knäppa till bakåt så att vi inte släpper in så mycket mål. Då tror jag att de kan få det tufft. Jag tror att det är i defensiven det sitter, säger Eriksson innan han fortsätter med att prata om offensiven.

– Det handlar om delaktigheten och att vi måste hitta varandra. Vi måste spela enkla bollar till varandra så att vi inte blir åkande en och en. Då tror jag att vi kan vara riktigt bra.

Truppen till fredagens match tas ut under torsdagskvällen och presenteras på våra sociala medier cirka en timma innan avslag.

Ni har väl inte missat våra digitala matchprogram? Programmet till fredagens match finns ute från soluppgången under matchdagens morgon. Ni hittar alla matchprogram här >>

Fredagens möte med Örebro SK startar 19.30 i Kronfågel Arena och det är fri entré för samtliga åskådare. Har ni inte möjlighet att vara på plats så sänds matchen på bandyplay.se med sändningsstart 19.15.

Teckna ditt abonnemang (Bandyallsvenskan eller BandyPlay+) på bandyplay.se! Var även noga med att välja Katrineholm Bandy som favoritklubb när du tecknar abonnemanget så stöttar du även föreningen ekonomiskt under hela säsongen utan extra kostnad för din egen del.

Fredag 19.15: Se mötet mellan Katrineholm Bandy och Örebro SK här >>

Se hela intervjun med Niklas "Messi" Eriksson nedan: