Skip to content
FOTO: Tomas Nilsson/Tobias Sterner

Klart: Så ser A-lagets ledarstab ut i vinter

3 juni 2024

Nu står det klart hur ledarstaben bakom huvudtränare Jari Hyttinen kommer att se ut kommande säsong och det är kontinuitet i fokus.

Sedan tidigare står det klart att Katrineholm Bandy förstärker A-lagets ledarstab med välmeriterade Daniel Lehnbom som ny assisterande tränare. Nu står det även klart hur den övriga staben bakom huvudtränare Jari Hyttinen kommer att se ut kommande vinter och det är idel välbekanta namn som ingår i den. Utöver tillskottet av Lehnbom är den enda egentliga förändringen att klubbchef Micael Eriksson lämnar över sin lagledarroll i A-laget till Patrik Nilsson.

– Stora delar av den här ledargruppen har arbetat tillsammans under lång tid och fungerar bra ihop. Det betyder mycket för oss med kontinuitet även där då de här herrarna känner såväl föreningen som många av spelarna väl. Det blir en bra garant för att saker och ting ska flyta på så smidigt som möjligt vid sidan av isen, säger Micael Eriksson, klubbchef i Katrineholm Bandy.

A-lagets ledarstab under säsongen 2024/25 (siffran inom parentes anger sedan vilket år personen varit en del av staben):

Jari Hyttinen, huvudtränare (2022)

Thomaz Doktare, ass tränare (2022)

Daniel Lehnbom, ass tränare (2024, NY)

Patrik Nilsson, lagledare (2016)

Roger Staaf, målvaktstränare (2022*)

Jonas Pilheden, målvaktstränare (2023)

Martin Silow, material/slip (2016)

Johan Danielsson, material/slip (2022)

Christer Johansson, fystränare (2022)

*Har även tidigare varit en del av A-lagets ledarstab, men siffran anger starten för den senaste sejouren.