Skip to content
Olle Ekholm är tillbaka i KB efter en säsong i Örebro.
FOTO: Hilda Doktare

Ekholm inför matchen mot Rättvik - "Viktigt att vi gör jobbet"

6 september 2024

Katrineholm Bandy har inlett försäsongen med två raka segrar. På söndag väntar en tuff match mot Rättvik i den Allsvenska supercupen.

KB har hittills två segrar på försäsongskontot. I premiärmatchen besegrades Tranås med 6-2 och därefter blev det seger i Allsvenska supercupen mot Falun 9-3.

– Det har sett helt okej ut med tanke på att vi är så många nya i laget. Mot Tranås gjorde vi en dålig första halvlek, men skärpte till oss i andra. Mot Falun var det liknande, vi gjorde en halvknackig första halvlek, men reste oss i andra, säger Olle Ekholm.

På söndag väntar en ny utmaning då Rättvik står för motståndet i Kronfågel Arena. Ett Rättvik som spelade i Elitserien förra säsongen.

– Rättvik kommer från spel på en högre nivå och är ett bra lag, det vet vi sedan innan. De är vassa offensivt. Det är viktigt att vi gör jobbet och sätter defensiven, då kommer vår offensiv automatiskt, menar Olle, som är tillbaka i KB efter en säsong i Örebro.

– Det är jättekul att vara tillbaka. Jag känner många killar sedan tidigare och även de nya har kommit in bra i laget.

Laget till söndagens match presenteras på våra sociala medier cirka en timme innan avslag.

Söndagens match startar 11.00 i Kronfågel Arena och det är fri entré. För er som inte har möjlighet att vara på plats sänds matchen på Bandyplay.se.

Bandyplay, sändningsstart 10.50: Till cupmatchen Katrineholm Bandy - IFK Rättvik